Minőségi csokoládé, tea, kávé és ital márkabolt

Alapvető marketing stratégiánk a márkahűség megteremtése, a vásárlók igényeinek legjobban megfelelő termék szortiment kialakítása valamint a felnövő, jövőbeni fogyasztói réteg ? a gyermekek – gondozása, nevelése, akik később potenciális fogyasztóinkká válhatnak.

A gyermekek esetében az édességek ? elsősorban a csokoládé – jelentik a legnagyobb vonzerőt különös kettőssége miatt, mely egyszerre tápláló erősítőszer és ártalmas nyalánkság érzetét kelti. Nagysikerű iskolaprogramunk célja, hogy olyan, az egészséget szolgáló magatartásmintákat tárjon a gyermekek elé, melyek eredményesen befolyásolják többek között a túlzott energia bevitelt, valamint megismertessük őket a minőségi csokoládé mértéktartó fogyasztásának egészségre gyakorolt hatásával.

Rendszeresen részt veszünk nemzetközi és regionális kiállításokon és vásárokon, ahol a kereskedelmi partnerek és fogyasztók egyaránt megismerhetik újdonságainkat, forgalmazott termékeinket. Számos díjat és elismerést vehettünk át, így 2009-ben a magyar Termék Nagydíjat ítélték oda a Rákóczi Design Pálinkának, valamint szintén ez évben a kölni ANUGA Nemzetközi Élelmiszeripari Vásáron a Rákóczi Mr. Pinot Noir borunk ezüstérmet nyert.

Gyakori szereplői vagyunk a médiának. Rendszeresen publikálunk népszerű magazinokban, szakmai lapokban, meghívott vendégként veszünk részt televízió csatornák műsoraiban. Újdonságaink megjelenését, új üzlet megnyitását, akciós termékeink ismertetését helyi újságban vagy a szupermarket-láncok akciós hirdetési lapjaiban jelentetjük meg..

Akciók, kóstoltatás

Az időszakos ár-akciók mellett folyamatos kóstoltatás zajlik üzleteinkben, és ha lehetőségünk nyílik rá, szupermarketek promóciós akcióiban is részt veszünk. A prémium és közép kategóriás termékek egy része ismeretlen a csokoládé területén kevésbé jártas vevők előtt. A termékek megkedveltetésének célravezető útja, ha a vásárlók megízlelhetik az édességeket.

A megismerés után természetesen a minél gyakoribb vásárlást kell elérnünk a fogyasztóknál. A másodlagos kihelyezések, polcvégi megjelenések, akciós display-ek és a termékek megjelenése az áruházak akciós újságaiban mind az ismételt találkozást segítik az édességgel.

A FÉDA Kft., mint nagykereskedés főként kis-és nagykereskedőkkel áll kapcsolatban. A kereskedőket különböző típusú kedvezményekkel, akciókkal lehet megnyerni. Partnereinknek egy-egy kereskedői akció keretében a megrendelések utáni bónusz lehetőségeket kínálunk.

Csokoládé Múzeum

A FÉDA Kft új telephelyén, Árpádföldön nyitotta meg egyedülálló Csokoládé Múzeumát.

Látogatók százai szólnak elismeréssel a sokak által csokoládé palotának nevezett kúriáról, a Csokoládé Múzeumi Kiállítás nyújtotta élményekről. A gyűjteményben igazi ritkaságok, érdekességek láthatók. A csokoládé kereskedelem kezdetétől, a közelmúlt míves dobozai, csomagolásai mellett a száz évvel ezelőtti édességboltok, különös tekintettel a nagy múltú magyar édességboltok, mint a Sthümmer, Szent István, Gerbaude világát is felidézzük.

A gasztro-interaktív kiállítás során vendégeinket a látnivalók között elvezetjük az ízek világába is, többféle csokoládé, forró csokoládé, drazsé kóstolásával. Mindannyian ?csokoládé gyártók? lesznek, hiszen elkészítik saját csokoládéjukat, melyet díszdobozban haza is vihetnek. Egy közel muzeális korú film vetítésével megismerhetjük a csokoládé történetét, amit élő beszélgetéssel egészítünk ki, ahol az érdeklődők választ kaphatnak a kérdéseikre.

Rákóczi Pince

A Rákóczi Pince megnyitásának elsődleges célja volt, hogy a pálinka iránt érdeklődőknek alkalmat kínáljon az első találkozásra, egyben igényt ébresszen a pálinkafogyasztási kultúra iránt.

A Rákóczi Pince rendkívüli muzeális pálinkagyűjteménnyel büszkélkedhet. Végig nézve az üvegek címkéit, meglepődünk, hogy nagyapáink milyen különleges ízű pálinkákat készítettek.

További exkluzivitása a pincének, hogy a gasztronómiai élménytúrák alkalmával vendégeink igény szerint megkóstolhatnak olyan ételeket, melyek elkészítésében fontos szerepet kapott a pálinka.

Rákóczi Ferenc nevéhez méltó vendéglátás és a fejedelmi környezet sokáig emlékezetes marad minden vendégünknek. Bízunk benne, hogy nem felejtik el a Rákóczi pálinkák, borok és pezsgő ízét és visszatérő vendégeink lesznek a jövőben!

ÁRPONT üzlet

Budapest V. kerület, Bécsi u. 1-3. Mobil: +36 30 822 1851 Nyitva tartás: H-V: 10:00 – 21:00

Budapest, Bekecs u. 22.

Tel.: 06-1 401-5000

Debrecen, Vár u. 10.

Tel.: 0652 316-141
Mobil: +36 30 701 0875
Nyitva tartás: H-P: 09:00 – 17:00
Sz: 09:00 – 12:00, V: zárva

Budapest SYMA Csarnok

A SYMA Sport- és Rendezvényközpontban található márkaboltunk csak rendezvények, kiállítások alatt tart nyitva!


Karrier

Üzletkötőt keresünk.Aktuális Karrier lehetőségeink a cvonline.hu honlapján.
A Féda Kereskedelmi Kft. 2010 március 22-vel befejezte GOP-2.1.1-09/A-2009-2293 számon nyilvántartott projektjét, melynek eredményeképp sikeresen bővítette meglévő integrált vállalatirányítási rendszerét, melyhez Európai Uniós támogatási forrásból 5.000.000,-Ft támogatást vett igénybe.

A Féda Kereskedelmi Kft. 2009 január 30-ával befejezte GOP-2.2.1-08-2008-0106 azonosító számon nyilvántartott projektjét, melynek eredményeképp sikeresen bővítette meglévő Microsoft Dynamics Navision integrált vállalatirányítási rendszerét, melyhez Európai Uniós támogatási forrásból 14.242.000,-Ft támogatást vett igénybe.